Furesøen kort

Furesøen rundt – Vandreruter.dk

Furesøen rundt – Vandring, vandreture og vandreruter i Danmark 2023

En ca. 21 km. lang dansk vandrerute på Sjælland, rundt langs furesøen mellem Farum og Holte. … OutdoorActive.com har digitalt kort til Furesøen Rundt.

En ca. 21 km. lang dansk vandrerute på Sjælland, rundt langs furesøen mellem Farum og Holte

VANDRERUTE Furesøen rundt: 22 smukke kilometer …

VANDRERUTE Furesøen rundt: 22 smukke kilometer puslespil – Frie fodspor

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere.

Furesøen rundt er en fredelig og smuk vandrerute på 22 km med mange oplevelser. Den er ikke skiltet, men det er nemt at finde vej rundt om Furesøen.

Kort & Ruter – Oplev Furesoe

Vandreturen i Nørreskoven er en 4,5 km lang vandrerute gennem bøgeskov og langs Furesøens Vestbred. Læs beskrivelse og download kort.

Kort og ruter | Her finder du guides til oplevelser, aktiviteter, udflugter, restauranter, shopping og events i Furesø og historier om ildsjælene bag

Furesø – kort på Krak

23. maj 2021 — Ruten rundt om Furesø, Danmarks dybeste sø, i Nordsjælland, er 21 km lang. Furesø ligger i Nordsjælland ca. 12 km fra Københavns centrum.

Vandretur – Nørreskoven ved Furesøen – Vandretursguiden

Nick B. Svendsen har lavet en bog om Sten i Furesø Kommune. I Furesø Kommune ligger der store skovarealer, som kun i kort tid eller slet ikke har været dyrket, …

Vandrerute: Furesø Rundt – Kort og godt…

Hvordan er bademulighederne, og hvordan kommer vi smartest til Furesøen? … Kort Over P Pladser, Busser Og Cykler Ved Furesøbad. Kort over parkering og …

Ruten rundt om Furesø, Danmarks dybeste sø, i Nordsjælland, er 21 km lang.

Vandreture og orienteringsløb – Furesø Kommune

Vandreture og orienteringsløb | Furesø Kommune

16. nov. 1989 — FURESØ. KØBENHAVNS AMT. 0. 200. 400. 600. 1000. Dybde: m. Rørsump: Vandspejl: 20,47 m over DNN. Opmåling: Bio/consult as, november 1989.

Gå gennem bakkede landskaber, find stenmonumenter i skovene, nyd de gamle bøgetræer. Hop i dine bedste vandrestøvler, og nyd naturen i dit helt eget tempo i Furesøs fantastiske landskaber

Furesøen | Furesø Kommune

Hvordan er bademulighederne, og hvordan kommer vi smartest til Furesøen?På de store stranddage søger mange til Furesøbad, så snup cyklen, tog, bus eller et par gode sko og lad bilen stå, når I pakker strandtasken. Også resten af året kan I dyrke friluftslivet ved strand, sø og skov med gode muligheder for at finde løbe- og mountainbikeruter, sejle i kano, kajak og robåde eller tage på udflugter til lands eller vands. Søen lægger nemlig også vand til Baadfarten. Er du på udkig efter en idyllisk og smuk naturoplevelse, byder Furesøen på et rigt fugle- og dyreliv.

Furesøen dybdekort

Keywords: furesøen kort